Sidebar Menu

 

Dane osobowe

Administratorem danych osobowych jest Ceetrus Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Polnej 11, 00-633 Warszawa. Administrator danych osobowych przetwarza podane dobrowolnie dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane dalej „RODO”. Z Administratorem można skontaktować się przy wykorzystaniu następujących danych kontaktowych: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Szczegóły przetwarzania danych osobowych określone zostały w Polityce prywatności.

  • Państwa dane osobowe są przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na Państwa wiadomość.
  • Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes Administratora, polegający na obsłudze Państwa korespondencji.
  • Dostęp do Państwa danych będą mieć nasi pracownicy oraz podmioty świadczące usługi na naszą rzecz (w szczególności usługi marketingowe, IT i wsparcia technicznego), które muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki.
  • Państwa dane będą przechowywane przez okres niezbędny do rozpatrzenia Państwa zapytania.
  • Przysługuje Państwu prawo do:
  1. żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu w dowolnym momencie wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych;
  2. cofnięcia udzielonej zgody na wykonywanie czynności marketingowych, przy czym nie wpłynie to na legalność przetwarzania Państwa danych osobowych wykonanego przed jej wycofaniem. Zgoda może być wycofana poprzez przesłane wiadomości email na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  3. wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Państwa dane nie będą wykorzystywane do profilowania ani do podejmowania zautomatyzowanych decyzji.